✿ Faten Johary ✿ ஐ Faten Johary ஐ: Apabila internet tiada??

Saturday, February 9

Apabila internet tiada??

Assalamualaikum ❤
Selamat berhujung minggu! Haritu ada seorang kakak ni ( kakak kawan aku) mintak buat logo. Mungkin dia nak bukak butik or kilang baju ke. Pada mulanya aku agak keberatan sebab wifi takda lepastu laptop dah rongak. Tapi tengok ayat kesian dia terpaksalah aku berkorban sekejap. i don't mind sebab ni rezeki takkan nak tolakkan? Pinjam ayah punya laptop dan curi-curi tenet di mana-mana pun jadilah. Agak mencabar ni.

Dan selamat la akak itu yang aku panggil kak dayah tak kesah kalau lambat siapkan logo tu sebab dia agak memahami jugak orangnya sebab mengetahui kedaifan aku untuk mereka logonya ewahh. Sebenarnya tak lama pun siap. Sehari dah siap dah. Tapi nak bagi tu payah sikit.

Dia nak logo berkerawang. So, aku rekalah kerawang khas untuk dia tapi tak tahulah cantik ke tak. Aku cuma buat ikut sample yang dia bagi tapi tak la tiru sebijik macam dalam sample tu.Gila! Tak pasal-pasal ada orang saman aku sebab menciplak harta benda orang.

Taraa!!!


For now, aku buat la logo secara sambilan tapi nak hantar express tu payah la. Tunggu wifi ada balik huwaaa


Thank you for reading this entry !

8 comments:

  1. apa kata kita bukak company pastu kita daftar kan cmpny kita tu amacam ? kita bwt utk logo dulu :D amacam berminat?

    ReplyDelete
  2. salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back?

    ReplyDelete
  3. Amboi din nak buka company..tahniah..Cantik logo tu. Hebatlah adik akak ni.

    ReplyDelete
  4. Awk ada mknn kegemaran? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

    ReplyDelete
  5. [p]A Tiffany diamond ring can not be changed by any issue else . Blue Dolphin Gold is definitely an authorized seller for good diamond jewelry products, just like dark hills gold, keepsake diamond jewelry, 'The mom and Child' and 'Heart Collection' by Janel Russell as well as the Caribbean hook bracelet . The diamond jewelry institution is now amid one of the most cut-throat fields from the U . 5% silver composed content may be the wonder number, but often create a visual inspection and don't rely inside the 925 product tag, anybody [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany heart necklace[/url] can perform that, make particular the coloring is just since it have to be . While these brands aren't necessarily synonymous with luxury in the U . There [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet online[/url] are so many reasons to consider purchasing a San Francisco luxury homes! If you are interested in learning more about available homes for sale, please contact me . Simple, beautiful objects are the Tiffany charm Tiffany necklace designs have seduced almost the whole world with their fluid lines and sensual forms for years now . Actually, in circumstance you have found out best areas to purchase it, like Tiffany on the net stores, you can obtain your favored seasonal one that will include unexpected sensation for the personality . Princess along with round united kingdom [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany online[/url] tiffany store jewelrys reads that distinctive style.[/p][p]Young . Should you perfect that beautiful apparel inside you plus a comparable version to raise the tote on his make, after that this is certainly one thing you are doing, the wrist to raise along with increase the seem along with low-priced tiffany . However, so now, I have never boarded an airplane, what else if I wanted to go to London . Drop earrings [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet store[/url] or short dangle earrings operate nicely and pearls or diamonds [real or fake] add elegance and sparkle . Augustine and several experts too as Trudy, Michelle Rodriguez(Fast and Furious) a gun ship pilot steal her gun ship and sign up for the Na'vi . But you are just short of your Tiffany [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany jewelry outlet[/url] bracelet . Despite having been in interest for more than 30 time, she has been in request since 1845, when Tiffany and Co . However, so now, I have never boarded an airplane, what else if I wanted to go to London . Phone, computers, televisions, fax machines and all other electronic products can be reused or recycled.[/p]

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011-2013. All Right Reserved by