✿ Faten Johary ✿ ஐ Faten Johary ஐ: super duper busy

Wednesday, September 11

super duper busy

Assalamualaikum ❤

Tengah dok busy ni sempat lagi update blog. Memang tak dinafikan semakin lama semakin banyak assignment yang dok bertenggek depan mata. Sampaikan tengah tidur pun boleh lagi mengigau buat assignment.

Sangat penat kalau jadi designer ni. Kekadang berkejar sana sini buat shooting. Cakap pasal shooting ni baru je minggu lepas settle shooting berkenaan advert. Nak kena cari model tak bertauliah la, tempat shooting yang sesuai la. Lepas tu nak menghadap muka model yang banyak songeh la.Selalunya menyongeh nak cepat habiskan shooting. Pulun bebeno depa nih.

     

Minggu ni pulak kena siapkan macam-macam dan lecturer suruh find material berkenaan proses percetakkan. Dari proses design sampailah nak cetak. Bunyi macam kacang tapi walaweh susah giler.

ok bye, assalamualaikum, jumpa lagi..


Thank you for reading this entry !

1 comment:

 
Copyright © 2011-2013. All Right Reserved by