✿ Faten Johary ✿ ஐ Faten Johary ஐ: HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Sunday, October 13

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Assalamualaikum

Amboi tudia.. bila dah lama tak update status dekat facebook, bubuh gambar dekat instagram, merepek dekat twitter dan paling penting buat gosip hangit dekat blog bukan main lagi ye berjoli sakan sampaikan ibu panggil suruh tebang pokok bunga pun buat derk je.

Ok abaikan ayat pendahuluan dia atas
|
|
|
V
Pada hari jumaat yang lalu bersamaan 11 hari bulan 10 pada tahun 2013 team grafik berpakat nak celebrate birthday Puan Wan yang sinonim dengan tag name MAMA. Ala nama pun nak celebrate betul tak, jadi kena la ada babak-babak suprise sikit. Jadi bebudak junior pun pergi la pung pang pung pang Puan Wan sampai berapi telinga dia marah woo. Dengan perasaan marah yang membuak buak di dada dia pun menuju ker lab kitaorang.

Setelah beberapa minit test suara yang garau ni supaya bertukar menjadi merdu akhirnya terkeluarlah lagu

 HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU MAMA
HAPPY BIRTHDAY TO YOU 

Dengan perasaan hibanya dia teroyak macam kami ni dah belasah dia pulak :p

Kebetulan kami pun berpakat celebrate birthday kengkawan yang beranak bulan oktober ni. Happy belated birthday amirun, ira, apan, thiveya, fikri dan qeyra. Kepada terlupa nak sebut tu sori k :p


 KHAS UNTUK LECT KAMI PUAN WAN YANG DISAYANGI 

Dear lect, maafkanlah kami jika selama ini kami degil, sengaja lewat-lewatkan masuk lab dan abaikan assigment yang bertimbun-timbun tu. Terima kasih kerana sabar melayan kami. 
Terima kasih kerana mengajar kami dengan penuh kasih sayang. 

Apa yang terbentuk pada diri kita sekarang ini, sebahagian besarnya telah dibentuk oleh guru-guru kita. Ketinggian pengorbanan mereka menjadikan kita tinggi pada pandangan manusia dan pada Yang Maha Esa. Terima kasih kerana telah menjadikan kami manusia.  Jazakumullahu khairan.  Semoga ALLAH memberikan ganjaran yang tinggi kepada dirimu. Amin..

Thank you for reading this entry !

6 comments:

  1. amboi . bestnya sambut besday kat kelas :P kelas kauuu .

    ReplyDelete
  2. akk singgah+follow sini...jmpot singgah kembali....comel blog;)

    http://ctamanaqim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. besnye, sambut birthday lect...:)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Mohon sokongan dan tunjuk ajar terhadap Mioni Online Fashion Store.
    Menjual pakaian fesyen Korea pada harga yang amat rendah. Mohon sokongan kalian untuk sebarkan kepada rakan-rakan Facebook.
    Layari http://mionishop.blogspot.com/ dan https://www.facebook.com/mionishop untuk maklumat lebih lanjut. Terima kasih semua.

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011-2013. All Right Reserved by