✿ Faten Johary ✿ ஐ Faten Johary ஐ: like ler fan page aku ni

Wednesday, October 24

like ler fan page aku ni

Assalamualaikum ❤

ENTRY MOHON SIMPATI . Aku mintak kerjasama korang untuk like aku punya fan page ni . Macam orang kuno je aku ni baru nak buad fan page =.="

Tolong yee . Sedih aku tengok beberapa ketul je yang like sebab aku ni bukan reti promosi barang or orang . Aku mengaku aku  tak popular macam angeline juling tapi semua tu tak penting bagi aku . Nama pun newbie kan kan kan ? Apa aku merepek ni ? abaikan .

SILA LIKE DI SINI

suka tengok blog din yang dah bertukar pembalut buku  





Thank you for reading this entry !

5 comments:

  1. hehehe..tak apa, kita terkenal macam justin bibir.hehe..akak dah like page kamu.. ^__^. Din dah tukar kulit..hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape tu kak ? moyang justin timberlake kew hahahaha . selamat tak jadi kulit bawang . haha

      Delete
  2. Replies
    1. alo susah susah jew jue ni hahak ! maceh :)

      Delete
  3. pembalut buku ? hahaha haha din like dah hehe
    din pun x de fanpage haha

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011-2013. All Right Reserved by