✿ Faten Johary ✿ ஐ Faten Johary ஐ: rindu :(

Wednesday, October 10

rindu :(

Assalamualaikum ❤

Lama pulak tak update entry . Sori i'd been buzy with work . Dalam tengah-tengah sibuk tu terpandang pulak picture masa last sem dulu . Yup ! i admit rindu sangat-sangat waktu we all learn dulu-dulu . Saya ingat lagi masa tengah study dulu saya suka cakap "kekadang study ni boring jugak" haha . Bila sudah habis je study barulah terseksa jiwa raga meroyan rindu nak study balik la rasa nak pakai jaket biru balik la . I'm crazy now ! huhu . Sungguh tak bertamadun saya masa tu hahak !

Nak dekat hari-hari terakhir tu we all rancang nak jenjalan la kumpul beberapa cebisan kenangan sebelum berpisah uhuk! uhuk! sedih pulak :( Tapi masa tu ramai pulak yang cancel last minute grr~ Nak lengkapkan portfolio la apa la . Tapi alhamdulillah selamat la esok tu hari ahad dorang takde apa-apa plan nak pergi mana-mana yuhuuu ! Dengan dua bijik kereta we all plan nak jenjalan Pasific dulu and next baru singgah Queensbay, bukit bendera dengan BJ . Oitt ! Jalan sakan nampak . Banyak jugak la tempat kami singgah but i'm so sori i lupa nak ambek gambar hihi . Kalau ada pun tak banyak tu pun secara tiba-tiba terasa nak snap gambar hihi . Tu pun dekat pasific time kebuloq haha . Yela keluar tu pun tak teringat nak makan .


Kalau singgah mana-mana mall benda wajib mencecah mulut dulu adalah ice blog versi coklat . I dont know kenapa suka sangat makan benda alah ni huhu . Macam ABC pun ada . Siap ada bubble macam dalam ABC lagi tuuu . Kalau nak bubble cash 60 sen . Cisss ! Alamak dah licin ice blog nye . Kuat melantak betul haha .


Iklan promosi mangkuk ice blog . Haha . Ehem ehem sampai dua nampak haha .


Ni my fren . Yang dua orang lagi tu berjam-jam cari nasik tak jumpa-jumpa . Selamat tak sesat sampai kedai mamak . Eh ada ke dekat situ ? Huhuuu

Thank you for reading this entry !

3 comments:

  1. Zaman belajar zaman paling bestkan..tapi akak suka waktu sekolah2 dulu..Tingkatan 5..hehe. Nak sikit air tu. Sedaplah pulak. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah licin pun nampak sedap ke kak ? haha .

      Delete
  2. bile time blaja, tak saba nak keje....bile dah keje rasa best je kan zaman blaja...

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011-2013. All Right Reserved by