✿ Faten Johary ✿ ஐ Faten Johary ஐ: cara nak hilangkan attribution - Powered by Blogger

Wednesday, November 7

cara nak hilangkan attribution - Powered by Blogger

Assalamualaikum ❤

Haa apa benda attribution tu ? Kalau korang nak tahu, benda alah ni bertapa dekat bawah-bawah blog korang tu . Tak ke terasa menyemak dia dok dekat situ ? Haa untuk menghilangkan dia tu meh aku tolong ajarkan .

Macam biasa Log In - Dashboard - Design - Edit HTML . Dan jangan lupa tick Expand Widget Templates
Pastu cari code
<b:widget id='Attribution1' locked='true' title='' type='Attribution'>
Bila dah jumpa tu korang tukarkan true kepada false . Pastu save . Jap belum abeh lagi la . Korang pergi dekat blog korang, scroll sampai ke bawah ada lagikan perkataan Powered by Blogger ? Dekat situ ada gambar spanar kan . Korang klik spanar tu then klik remove . Siap !

Thank you for reading this entry !

4 comments:

  1. Replies
    1. eleh ko ta payah riak sangat . ape2 pown at blog ko ade pkataan blog template . haa mcam mna na buang ? hodoh kot ade benda alah tu hahaha

      Delete
  2. Best Underpinning products and services this Questionnaire Town you live location. This site offers products and services in the region of fresh downstairs room construction, downstairs room waterproofing, foundation underpinning, cement fracture vehicle repairs, maintaining walls along with window curtain adding.underpinning Sydney

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011-2013. All Right Reserved by