✿ Faten Johary ✿ ஐ Faten Johary ஐ: Hepi befday to me

Saturday, November 24

Hepi befday to me

Assalamualaikum ❤

22 Nov 2012 - Now barulah betul berumur 9teen haha . I am truly thankful for all the wishes from you at Facebook ! You made me feel special! hehehee !! And my friends and family who've called and texted, I love you guys!!! thanks for remembering (teroyak jap ) Sungguh tak sangka diri ni dah tua . Rasa baru jew semalam keluar dari perut ibu =.="  

Thanks ya Allah ! 


Thanx guys ! Walaupun ada yang tak ikhlas just cakap "hb" jew hampehh . Lebih-lebih lagi sifu Din ! =.="  Anyway makaceh :D



Ohh ya orang yang lambat wish tidak ketinggalan hahaha . baru arini nak wish .



Sebenarnya ramai lagi tapi nanti panjang meleret-leret pulak entry ni kan .

Doa hari lahir

Terima kasih Ya Allah untuk usia yang telah Engkau berikan. Terima kasih juga untuk setiap rezeki yang Engkau kurniakan. Terima kasih untuk setiap cubaan yang Engkau turunkan.Terima kasih untuk bakat dan ilham yang Engkau anugerahkan. Sesungguhnya terlalu banyak yang telah Engkau berikan kepadaku…dan terlalu sedikit pengabdianku terhadapMu.
Engkau tetap menerima walau terkadang aku alpa, aku lupa, aku tersilap dan khilaf menafsir makna setiap kurniaan dan dugaan. Namun begitu besar kasihMu…Engkau tetap melindungi aku walaupun terkadang aku kalut merungut ketika saat-saat lemahku datang.Aku tidak pernah menafikan hakMu sebagai Khaliq walaupun terkadang aku terbuai dengan kesedihan dan kesakitan yang amat pedih.
Ampunkan aku Ya Allah pabila aku merintih nasibku di hadapanMu. Kalau bukan kepadaMu, kepada siapa lagi harus ku mengadu? Aku tidak pernah menyesali kewujudanku ini Ya Allah…namun aku hanyalah hambaMu yg dhaif dan lemah. Adakalanya aku kurang kesabaran. Ada masanya aku goyah keimanan. Ada masanya aku hampir terikut bisikan syaitan. Namun dengan limpahan kasih sayangMu, Engkau menarikku kembali jauh daripada kesesatan.
Dalam usia begini…aku ingin menjadi lebih dekat padaMu Ya Rahman. Dalam usia yang makin jauh ini…aku ingin lebih merinduiMu Ya Rahiim. Dalam usia meniti senja ini…aku ingin sekali menyambut panggilan KaabahMu Ya Al Malik.Dalam usia ubanan ini yang ku inginkan hanyalah ketenangan, kekusyukan beribadah, segala kesederhanaan dan kerendahan hati tanpa berhenti menghulur kasih pada yang sudi.
Ya Muhaimin…pimpinlah tangan hambaMu ini…pimpinlah hati hambaMu ini…pimpinlah langkah hambaMu ini akan sentiasa berpijak di atas jalan kebenaran. Ya Al Quddus… sebagai hambaMu yang hina dina, aku takkan mungkin mencapai sempurna, tapi kasihanilah aku… bimbinglah aku sentiasa agar aku mampu meniti titian siratulmustakimMu dengan tenang dan mudah tanpa cela.
Ya Al Hakiim…berikanlah ilham kepadaku agar aku mampu terus berkarya Agar aku terus mampu memberikan sedikit ikhtibar dan dakwah dengan caraku. Hulurkan kepadaku bijaksana agar aku mampu terus memacu kalam keinsanan sehingga tiba masanya Engkau menjemputku pergi.
Terima kasih Ya Allah atas segala takdir yang telah Engkau tentukan untukku. Engkaulah Ya Maha Besar… peliharalah aku  ini agar terus berpegang teguh pada taliMu.
Terimalah permohonan hambaMu yang sedang bermusafir di bumiMu ini Ya Al Mudzill.
Amin Ya Rabbul Alamin.
Kredit cik min

alhamdulillah i've had just that =)

p/s: Mintak maaflah kalau entry ni nampak macam riak dan berlagak sikit bhahaha . Just nak kongsi kenangan yang cuma ada setahun sekali je tak salahkan .

Thank you for reading this entry !

11 comments:

  1. wahh happy belated birthday. may Allah bless u :)

    ReplyDelete
  2. ehh.. happy belated birthday., semoga d murahkan rezeki dan d rahmati Allah., =)

    ReplyDelete
  3. fatennn, asal aku punya wish yang paling beso tu? Hahaha. :P

    ReplyDelete
  4. @Cik F hahhahaa . bukan setakat ko pnya wish beso . aku rep pown nampak mcm beso . almaklum laaku membebel byk sgt hahaha

    ReplyDelete
  5. selamat hari tua hehe kita sebaya :D

    ReplyDelete
  6. ramainya org wish befday kat dia..apa2 pn hepi belated befday...

    ReplyDelete
  7. ramainya yg wish.. happy belated bufday dear

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011-2013. All Right Reserved by