✿ Faten Johary ✿ ஐ Faten Johary ஐ: Segmen : Follow Sampai Pening

Monday, November 5

Segmen : Follow Sampai Pening

Assalamualaikum

Haa tadi aku skodeng blog akak kesayangan aku ni . Tetbe pulak dia buat segmen saja kasi kita pening pening . Hahah . Walaupun kak aini tak ajak join ( dalam nada sedih ni kot ) aku tetap nak join sebab nak support ape yang dia buat sekarang ni . Nama pun aku dia berhati nurani kan kan kan . Korang je tak taw . Walahh !

Tanpa membebel dan membuang air liur beberapa titis, meh ler reramai kita menghangitkan lagi segmen kak aini moncet ni ! Semoga kempen ini berjalan dengan jayanya ( ada gaya macam najib tak huahahaha )

Haa tapi ada syarat !

- Syaratnya korang kena follow ler blog kak aini, alang-alang follow blog aku ni sekali (syarat tambahan)
- Buat satu entry bertajuk " Segmen : Follow sampai pening" Dan nyatakan follower anda sekarang ade bape ketul ( sori, lupa nak gtau dulu i penah fail dalam bahasa malay huahuahua )
oppsss ! jangan lupa print skrin ea :D
- Copy banner sampai pening ni dalam entry tersebut .
- Copy link entry korang tu dan paste dekat ruang komen akak yang buat segmen ni pastu follow semua yang join segmen ni .
- Pastikan korang ade button follower(google connect), enable komen box dan tiada word verification

p/s: kak aini kenapa banyak sangat syaratnye lenguh ceq menaip taw ( harap sangat kak aini ternampak ayat ni hahaha)



klik banner dekat atas ni untuk teros kew blog kak aini



Haa lupa pulak tarikh segmen ni bermula dari 1 oktober - 10 November yee ( sedih tengok follower dekat atas ni sikit sangat :(







Thank you for reading this entry !

42 comments:

  1. heheheh..orang tu tak payah jemput di alu-alukan sangat2..jangan nak touching sangat lah nanti cubit baru tahu..Rajin benor pergi taip pasai apa?hehe..copy paste sudah..hihihi..tak baca tak nampak tak nampak..kecik sangat tulisan tu..kenapa tak kecik lagi..InsyaAllah kalau faten rajin blogwalking mesti ramai follow faten sebab bak kata din, faten kan peramah cik melah..hehe..panjang dah tulis ni. kalau boleh nak tulis lagi, bior panjang macam karangan bahasa melayu. Hehe..jemput2 lah ye jenguk peserta lain..Selamat berkenalan lah ye..ehh..kita kenal yek..haha..jangan layan akak tengah meroyan dah ni. T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tang kak aini ckp aten peramah tu yg syok dgr tu hahahaha . terima kaseh kak aini :)

      Delete
  2. follow and like my blog ye~~
    http://doktorsihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hehe kembang idung ni bila nama din jadi sebutan gadis2 malaya heeh header aten lawa!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha pasan lebih la ko ni hahaha . din join la segmen kak aini . jgn dok berangan jew lebih hahaha

      Delete
    2. jap jap aku bru pasan ko kata header aq lawa hahaha . terima kaseh din . tp simple jew tu sebab tade idea semalam na edit mcm mne :)

      Delete
    3. hahahaha aku kena tukar nama blog aku kepada dinkacak lepas ni hmm ahahahah

      Delete
    4. hahahahahaha usus sekali dgn limpa limpa aku sekali terkeluar dgar ko ckp mcm tu . hahaha . pasan tahap ta hegat kamu ni hahaha . tuka la aku na tegok . tuka cepat tuka ! hahaha

      Delete
    5. kembang hidung? hahaha..bahaya betul..din hebat dah, tak payah tukaq dah header tu.Ehh..aten..din pemenang pertama mengalour..untunglah.

      Delete
    6. tah din ni riak tak bertempat sampai na tuka header la pe la haha . haa aten bru taw dia menang dlm bpe saat tdi hahaha . tp kan ta taw la ape kebenda segmen dy msok tu . first time dego hahahaha . ta untung lagi sebab hadiah dy bukan blanja kfc hahaha

      Delete
    7. bak kata 9gag chalange (betui ka aku eja haha) chalange accepted haha LOL~

      Delete
    8. hehe..betul..din belajana kami kfcee..Nak yang burger baru keluar dekat tv tu..kan dah menang.

      Delete
    9. eleh din, ayat na gempak haha . haa din aq pown na bege tu jgak . jgn kedekot, riak dan takbur plak . klw ko kedekot sgt aq sumpah blog ko jd bege double down tu plak hahaha . jgn lpe ye blanje kteowg hahaha . aq mengidam ni hahaha

      Delete
  4. salam singgah.. done follow..nanti jangan lupa follow kak ita balik Tq

    http://duniaanita74.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  5. thanks follow.kte pun da follow balik ^_^

    ReplyDelete
  6. thx follow blog sy..dah mmg lama follow FJ..jmput baca entri baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekew ? alahai susa kan jadi pelupa ni hahaha . ape2 pown tenkiu taw hihi

      Delete
  7. Haiii !! (lambai lambai tangan)
    Datang sini nak follow back !
    Hee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nmpk pown weh hahaha . tenkiu taw hihi :)

      Delete
  8. dah follow blk :)
    salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. samat berkawan jugak ^^, tenkiu taw sebab sudi polo hihi .

      Delete
  9. salam perkenalan... membalas kunjungan dr segmen yg sm!

    ReplyDelete
  10. thanx follow sy... done follow u...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah benda kecik jew tu hihi . ape2 pown tenkiu taw sebab sudi polo haha

      Delete
  11. hai bonda dtg follow n nice knowing u....

    ReplyDelete
  12. datang utk follow sini :D #195 follow me back kalau sudi :D

    http://hatorubisco.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. done follow #201..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  14. done follow, hit me back ! :)http://mynameistyakamal.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. datang membalas kunjungan dan follow sini...

    ReplyDelete
  16. dh follow!..mai singgah yer
    http://mjviewpic.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete

  17. singgah follow dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  18. hye! singgah dari segmen yg sama.. dah follow sini. follow back ya. tq. :)

    http://norumara.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening_8.html

    ReplyDelete
  19. Singgah Kunjungi sahabat n follow #251

    ReplyDelete
  20. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  21. Wahhhh! Sekejap je follower dah meningkat. Untung ye org rajen join contest ni :D Lepas ni rajen2 buat entry best2 untuk bacaan org yg dah follow tu ya! :D

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011-2013. All Right Reserved by