✿ Faten Johary ✿ ஐ Faten Johary ஐ: "Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com"

Thursday, November 29

"Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com"

Assalamualaikum ❤

Pagi ni aku nak cari segmen yang best-best tapi tak sangka terjumpa segmen dari akak mialiana ni. Terasa nama manja kami tu sama macam kembar tapi kembar lain-perut bhahaha. Aku dah lama follow akak mia ni dan memang tak rugi follow kak mia ni sebab bak kata astro ler katakan "macam-macam ada" hikhik. Aku bukan cakap macam ni sebab kak mialiana tu popular atau apa tapi ikhlas dari hati yang aku memang suka baca blog dia. Sebab salah satunya kak mialiana ni rajin buat segmen. Jadi tanpa berfikir pendek dan berangan terus aku join segmen ni tanpa paksaan sesiapa. Selalu kalau aku join mana-mana segmen kena paksa taw. Tak ke jadi macam tak ikhlas di situ tu? Kalau korang nak join korang boleh klik banner di bawah ni. Oh ya jangan lupa follow aku jugak taw dan baca syarat-syarat di bawah.


Tagline special for you 



Setakat ni bilangan follower aku baru je 

Apa yang aku suka dekat blog kak mialiana ni dia rajin buat macam-macam segmen. Secara tidak langsung segmen yang dia anjurkan tu mengeratkan lagi hubungan kita yang blogger ni antara satu sama lain malah kita juga mempunyai ramai follower dan kawan baru :)

Syarat-syarat nak join segmen ni macam kacang buncit je.
Lupa pulak tarikh expired nye akan berakhir pada 8 Disember 2012. Segmen ini berlangsung selama 2 minggu je.

Kalau boleh sesiapa yang join sudi-sudilah follow aku jugak. Ni bukan paksaan tapi buat la sesuatu tu dengan hati yang ikhlas insya Allah semua urusan kita akan berjalan dengan lancar. Ayat ni dibina berdasarkan bantuan kamus dewan wkakaka. 

Ya Allah! Jadikanlah setiap perkataan yang kutulis membawa pahala kepadaku dan kepada sesiapa juga yang membacanya. Ampunilah aku andai aku tersilap dan tersalah. Amin!

Thank you for reading this entry !

25 comments:

  1. terima kasih ya faten.. sudi join segmen kak mia ni...

    dah check dan entri penyertaan lengkap.

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama :)

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    done follow & salam kenal :)

    ReplyDelete
  3. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  4. Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

    Dari segmen yang sama;'

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  5. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  6. Azwa dtg terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  7. Nice blog.From da same segmen,Salam perkenalan~

    ReplyDelete
  8. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. dri segmen yg sma :)
    done follow .

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. Follow sini (!)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yg sama. jemput singgah & follow juga ye.:)

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen sama.
    Follow sini.. #315

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. salam..sy dtg singgah bw..dri segmen sme..slm knal..ad mse free jom la jenguk blog sy..hikhik http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thankz(^_^)

    ReplyDelete
  15. salam , saya dari segmen yang sama . sudah follow awk . :) harap dapat follow saya jugak ..
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  16. salam, menerjah dari segmen yang sama oleh kak mia. owyeah!!

    jemput singgah sambil minum tea secawan :)
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen sama.

    oh, saya super suka header dan signature awak!! cooomeeeel~~~

    salam kenal awak =)

    ReplyDelete
  18. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sama :)
    jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen kakmia :)

    salam kenal ^_^

    jom lawat http://mayesa-jcb.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

    ReplyDelete
  22. salam,
    maaf lambat BW & follow.

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011-2013. All Right Reserved by